Lejdi Gaga: Rasplakali ste me svojim predivnim porukama

0
Nakon što je objavila pesmu The Edge of Glory, ekscentrična pevačica Lejdi Gaga raznežila se reakcijama oduševljenja koje su joj uputili pratioci njenog Twitter profila i za naredni ponedeljak najavila još jednan hit sa predstojećeg albuma Born This Way, singl
foto: BANG, ladygaga.com
foto: BANG, ladygaga.com

Ikona savremene pop scene Stefani Džermanota, pustila je u ponedeljak putem svog zvaničnog YouTube kanala audio snimak numere The Edge of Glory koja je u roku od dvadeset četiri sata već imala preko milion preslušavanja.

- Rasplakala sam se iščitavajući vaše predivne komentare na moju novu pesmu. Nemate predstavu koliko mi to znači – poručila je zvezda putem svog Twitter profila.

Ovu nešto sporiju, himničnu pesmu kritičari MTV-a opisali su kao osavremenjeni pop zvuk kasnih osamdesetih i ranih devedesetih godina prošlog veka kada su dugački refreni predstavljali pravilo, namenjenu nešto starijoj populaciji. Kako je najavljeno, pred zvanično objavljivanje albuma Born This Way koji je zakazan za 23. maj, Lejdi Gaga će u etar pustiti još jedan singl sa ovog izdanja i najverovatnije će u pitanju biti pesma pod nazivom Hair.

Inače, Lejdi Gaga doputovala je na Azturnu obalu u evropsku filmsku prestonicu, gde će u sredu na bini televizije Canal + održati koncert pred publikom prestižnog Kanskog festivala.

makonda-tracker