Kejt i Vilijam na medenom mesecu

0
Dve nedelje nakon venčanja koje je pratio čitav svet, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža otišli su na svoje prvo svadbeno putovanje, a iako mediji nagađaju da su na Sejšelima, lokacija na kojoj će biti i dalje je strogo čuvana tajna

Iz Bakingemske palate stiglo je i zvanično saopštenje da je princ Vilijam Artur Luis Filip od Velsa odveo svoju izabranicu Kejt na medeni mesec. Tačne koordinate na kojima će se naći novopečeni mladenci, skriva se od javnosti ne samo da bi se vojvoda i vojvotkinja od Kembridža sačuvali od neželjenog publiciteta, nego i zbog toga što je u tradiciji britanske kraljevske porodice da se romantična destinacija kao svojevrsno iznenađenje otkrije nevesti na samom kraju putovanja.

Kako strani mediji nagađaju, Kejt i Vilijam otišli su na neko od prelepih ostrva u Indijskom okeanu, najverovatnije Sejšele, gde ih čeka luksuzna vila čije iznajmljivanje košta oko četiri hiljade funti za noć. Mladenci će na svom prvom bračnom odmoru provesti oko dve nedelje, pošto je Vilijam od Kraljevskih vazdušnih snaga dobio samo toliko dana dopusta.

makonda-tracker