Arnold Švarceneger i Marija Šrajver: Odlučili smo da se rastanemo

0
Nakon dvadeset pet godina skladnog braka, holivudski glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger i njegova supruga Marija Šrajver doneli su odluku da stave tačku na emotivnu stranu svoje veze

Pedesettpetogodišnji superstar Arnold Švarceneger i TV novinarka potekla iz dinastije Kenedijevih, Marija Šrajver, izdali su zajedničko zvanično saopštenje u kojem obaveštavaju da su odlučili da prekinu svoju višedecenijsku bračnu zajednicu.

- Nas dvoje trenutno prolazimo kroz period velikih ličnih i profesionalnih promena. Nakon mnogo razmišljanja, razmatranja, razgovora i molitve, nas dvoje smo doneli odluku. Od sada pa nadalje, dok budemo radili na budućnosti naše veze, živećemo odvojeno. Zajednički ćemo brinuti o naše četvoro dece koja predstavljaju svetlost i srž naših života – izneli su Marija i Arnold u zvaničnom obraćanju javnosti.

Njih dvoje bili su u braku od 1986. godine i ostavljali su utisak jednog od najskladniji parova američkog džet-seta. Tokom Švarcenegerove izborne kampanje na mesto guvernera, Šrajverova je svim srcem stajala uz svog supruga i branila njegove interese, a bila je tu čak i u momentima kada je on bio optuživan da je tokom glumačkog perioda svog života seksualno uznemiravao koleginice sa kojima je sarađivao. Nakon okončanja svoje političke karijere, ovaj bivši prvak u bodibildingu poreklom iz Austrije najverovatnije se vraća na veliko platno i to najverovatnije ulogom Terminatora u istoimenom filmskom serijalu kojim je i stekao ogromnu slavu širom planete.

makonda-tracker