Vitni Hjuston ponovo na lečenju od zavisnosti

0
Američka pop zvezda Vitni Hjuston prijavila se sama pre deset dana na ambulatno odvikavanje od droge i alkohola kako bi joj taj program pomogao u procesu oporavka

Pevačici su navodno dopušteni izlasci u javnost, ali sa posebnim monitorom koji mora nositi.
- Trenutno je u procesu rehabilitacije od droge i alkohola, a tretmanu je pristupila dobrovoljno – rekla je njena portparolka Džil Frico.
Želja da se konačno izleči povezana je sa snimanjem novog filma u kojem bi, ako se dovede u red, mogla da zaigra. Reč je o nastavku velikog hita Waiting to Exhale iz 1995. godine koji bi trebao da režira Forest Vitaker.
Hjustonova je prvi put takvu vrstu pomoći zatražila još 2004. godine, nakon skoro dvadeset godina uživanja u raznim drogama i ogromnim količinama alkohola. Nakon višegodišnje borbe, krajem 2009. godine pokušala je da se vrati na scenu, ali ispostavilo se da su tokom koncertne turneje 2010. godine njeni nastupi bili problematični. Na početku britanske turneje ostajala je bez daha, potom je u Parizu hospitalizovana zbog infekcije disajnih puteva, a zatim je odgođeno nekoliko koncerata.
Uprkos tome, pevačica je medijske komentare da se ponovo radi o zavisnosti od alkohola i narkotika u aprilu iste godine, nazvala smešnima.

makonda-tracker