ovo niko nije očekivao

JEDAN JE OD NAJPOPULARNIJIH DOMAĆIH REPERA, A OVAJ DETALJ IZ NJEGOVOG ŽIVOTA POTPUNO JE ŠOKIRAO JAVNOST: Branko Kljaić FOX otkrio kojom profesijom planira da se bavi u budućnosti! IZNENADIĆETE SE!

0

Jedan od trenutno najpopularnijih domaćih repera, Branko Kljaić FOX iznenadio je javnost detaljima iz svog privatnog života

foto: Instagram
foto: Instagram

Branko Kljaić FOX ne prestaje da niže hitove, a malo je poznato da u daljoj budućnosti planira da se bavi potpuno drugim zanimanjem!

 

Naime, Branko je tokom gostovanja u emisiji Glossy lično otkrio da je studirao filozofiju, što je potpuno iznenadilo javnost.

 

Na pitanje čime bi se bavio da nije reper, Branko je odgovorio:

 

- Raznoraznim stvarima se bavim i pored repa, ali verovatno bi to bila neka profesorska karijera, pošto sam studirao filozofiju. Predavao bih u nekoj školi ili bih bio neki asistent na fakultetu. Možda bih radio i u nekoj redakciji, sferi marketinga, ili IT sektoru, pošto sam završio i prirodno-matematički smer Gimnazije Ivo Lola Ribar u Sremskoj Mitrovici - rekao je popularni FOX, a zatim otkrio i šta je ono što bi drugačije uradio u životu kada bi bio u prilici da vrati vreme:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TGURU TBOSS (@fox.branko) on

- Završio bih Filozofski fakultet sigurno jer sam bio jako dobar u tome i išlo mi je super. Planiram time da se bavim ali kasnije, sa 40, 50 godina, kad budem malo ozbiljniji - rekao je Branko za portal Glossy i dodao:

 

- Trudio bih se i da budem pametniji i da više slušam starije. Kad sam bio tinejdžer, kad su mi stariji pričali, ja sam mislio "Šta oni bulazne, ovo nema smisla". Milsio sam da sam pametniji od njih. Ali kako život odmiče i kako ulaziš u te neke zrelije godine, shvataš da su i te kako bili u pravu - i roditelji i tetke, teče, stričevi... Treba slušati roditelje, znanje je moć - zaključuje poznati reper.

 

 

 

makonda-tracker