EMOTIVNI KRAH

DOŽIVELA JE NERVNI SLOM I PALA U DEPRESIJU NAKON RAZVODA: Ovaj glumački par voleo se punih 13 godina i IMAO JE NAJPOSEBNIJI ZAHTEV od matičara!

1

To što su tražili od matičarke niko nikada nije.

foto: AMG arhiva

To što su tražili od matičarke niko nikada nije. A ona je morala da ispuni.

 

Poznati glumci Ana Sofrenović i Dragan Mićanović voleli su se dugih 13. godina. Pre toga su se godinama zabavljali i važili su za skladan par.

Oni nisu želeli svadbu već su organizovali venčanje na koje su došli samo roditelji.

 

Matičarki su tražili samo jedno - da dođe tačno u ponoć i tada ih venča.

 

foto: Luka Šarac

U braku su dobili dve ćerke, Ivu i Lenu. Razveli su se 2011. Ana Sofrenović je na kraju priznala da je posle kraha tog braka dožvela nervni slom i da je pala u depresiju. Ona je u najtežim trenucima i svojim ćerkama napisala pismo u kojima je otkrila da joj je teško.

 

 

Ma ja sam daleeeeeko od savršenstva, htela sam da menjam svet, zaljubila se i saplela o sopstvene želje. Mnogo toga htela, mnogo toga započela. I mislila da će svi samo da poskoče od sreće nad mojim spiskom želja i da se postave tamo gde treba, ali naravno život tako ne funkcioniše, a ni ljudi. Mnoge sebi drage sam povredila jer sam se osećala izdanom, ali često ne shvatajući da sam i ja njih ostavljala kad sam im bila potrebna tako da nema ljutiš...Samo gledam kako da ovo rešim najbolje moguće...hvala vam za podršku znači mi puno, mada je ne zaslužujem uvek...guramo dalje... - napisala je Ana.

 

makonda-tracker