Marija Šerifović: Više nisam sama

0
Pevačica Marija Šerifović otkriva da je ponovo srećna u ljubavi, ali objašnjava i koliko joj je muke donela nedavna povreda noge zbog koje je već danima primorana na mirovanje
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Pop pevačica Marija Šerifović (26) konačno može da odahne jer su se bure u njenom životu sa početka godine stišale, a počelo je veoma lepo razdoblje u kojem uživa uz osmeh. Pored toga što je sa bratom po ocu Danijelom Pavlovićem (25) otvorila školu pevanja VIVO za koju će i u toku ove nedelje održavati audicije i početi sa radom, Mariji najviše znači to što je njen privatni život poprimio nove obrise i što je odnedavno ponovo srećna na emotivnom polju. Ipak, zbog toga što se proteklih godina nebrojeno puta pokajala kada je o svojim osećanjima pričala javno, pevačica je ovoga puta odlučila da bude opreznija.

- Čvrsto sam rešila da apsolutno nikada ne pričam o svom privatnom životu. Međutim, smatram da je nekad i dobro biti sam jer period kada si bez emotivnog partnera možeš da iskoristiš kako bi se presabrao, a takvo emotivno stanje može da donese i neke dobre stvari. U svakom slučaju ja sada nemam taj problem - iskrena je Marija koja ne želi da detaljiše o svojoj novoj romansi, ali priznaje da joj je podrška partnera izuzetno bitna.

- Logično je i lepo kada možeš da se konsultuješ sa nekim koga voliš, a ja sam uvek tražila savete od osobe sa kojom sam bila u vezi. Ipak, kada god razgovaram sa ljudima iz svog okruženja isfiltriram sve savete koje mi daju, neke prihvatim, a o neke se oglušim. Porodica mi je na prvom mestu i to mi donosi mir, šta god se dešavalo na nekim drugim planovima - kaže pevačica koja u poslednje vreme žarko želi da se ostvari u ulozi majke i priznaje do joj je to prvo na listi prioriteta.

- Želim i trudim se da mi ostatak godine prođe mirno, uredno i spokojno. Ipak, peh koji mi se dogodio prošle nedelje malo je poremetio moje planove. Izvrnula sam članak i sada moram da mirujem. Incident se dogodio protekle subote i to dok sam hodala po stanu. Na sreću povreda je mala i ne zahteva ozbiljno lečenje nego samo mirovanje, što je dobro, ali i pomalo naporno - ističe pobednica Evrovizije 2007. godine, koja je nedavno otpočela saradnju sa poznatim svetskim modnim brendom.

- Ostvarila sam saradnju sa kompanijom Adidas i od sad ću, što privatno, što javno, nositi isključivo garderobu njihove robne marke. S obzirom na to da obožavam sportsku garderobu radujem se ovom poslu - zaključuje Marija.

Ksenija Konić

makonda-tracker