SRAMOTA

ZADOVOLJIO SAM SE TOBOM, JER NJU NISAM OSVOJIO: Poznati režiser i suprug Emili Blant pred svima je ponizio, a ovu poznatu koleginicu je zaista ŽELEO! (FOTO)

0

Nije duhovito!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudski glumac Džon Krasinski je tokom promocije svog novog filma "Tiho mesto", čiji je scenarista i režiser, a u kom jednu od glavnih uloga tumači i njegova supruga, Emili Blant, izjavio nešto neoprostivo. Nepromišljenom šalom je ponizio svoju suprugu, a sada i glumica En Hatavej mora da se uključi da "vadi fleke" u odnosu Džona i Emili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Krasinski (@johnkrasinski) on

 

Džon je priču počeo naglasivši da je film "Đavo nosi Pradu" odgledao neverovatnih 72 puta i tako se zaljubio u svoju ženu koja i u ovom filmu igra jednu od glavnih uloga.

 

"Kada smo se prvi put sreli samo sam želeo da joj ne kažem 'Hej, ja sam tvoj veliki obožavalac'. Bio sam prilično direktan i odmah sam je pitao da li želi da izađe na sastanak sa mnom", rekao je Krasinski.

 

Emili Blant je istakla da opsesija njenog muža ovim filmom ni dan danas nije gotova, pa je ispričala jednu simpatičnu situaciju u kojoj ga je zatekla.

 

"Postoji sekvenca u kojoj En Hatavej menja nekoliko predivnih odevnih kombinacija. Kada sam se jednom prilikom vratila kući "uhvatila" sam ga kako gleda taj deo iznova i iznova. I onda mi je rekao: "Ovo je moj omiljen autfit", kazala je Emili.

 

Krasinski se tokom intervjua našalio i rekao da je istinski želeo da bude sa En Hatavej, koja igra glavnu ulogu u pomenutom filmu, ali nije uspeo da je dobije, pa se zadovoljio sa Emili.

 

Na ovu šaljivu izjavu En je odgovorila takođe u šaljivom maniru, napisavši:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on

 

 

 

 

makonda-tracker