Parni Valjak u Nišu

0
Nakon što su dva dana uzastopno punili Beogradsku arenu i postavili rekord u novosadskom SPENS-u, članovi Parnog valjka su potvrdili novi koncert 4. juna u Nišu od 21 čas

Ulaznice za spektakl čiji će kapacitet biti preko 15.000 posetilaca, po jedinstvenoj ceni od 750 dinara, od danas se prodaju u bioskopu Vilin grad, knjižari Delfi/Laguna, knjižari Vulkan u Merkatoru, na niškom City radiju, u TO Sokobanja, te u poslovnicama OTP banke u Nišu, Leskovcu, Pirotu, i Prokuplju.

- Prvo su tu bila dva beogradska koncerta poput sna, onda im je ravnopravno prišao novosadski, a nas sve vreme pitaju kad ćemo više doći u Niš. Morali smo da se grizemo za jezik i čuvamo tajnu da u Niš dolazimo kad bude mnogo sunca i kad ona divna tvrđava ozeleni, jer tamo hoćemo da napravimo veče kakvo nikad dosad nismo imali - poručuje lider benda Hus.

Budući da će i koncert na velikom otvorenom platou Niške tvrđave trajati tri sata, početak je zakazan za 21 čas, jer se i u Nišu očekuje publika iz cele Srbije. U odnosu na dosadašnje koncerte, u Nišu će biti i manjih razlika u izboru brojnih hitova Parnog valjka, ali omiljene pesme publike neće izostati.

 

makonda-tracker