ESTETSKI ZAHVAT

NEPOSREDNO PRED SVADBU URADILA JE JEDNU KOREKCIJU: Dragana Džajić promenila ovaj DETALJ NA SVOM LICU! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

Klipan

28-05-2019 20:13h
Auuu, kako mi je to promaklo? E, baš vam hvala na obaveštenju. sad ću mirno da zaspim.

mira

28-05-2019 21:12h
Da li devojka toliko opterećena izgledom može da bude dobra majka i supruga ? Okrenuta samo sebi ! Dodala prezime ! Bojim se da je dečko naleteo na minsko polje koje će ga debelo koštati .

Retroja

29-05-2019 10:31h
@mira
Da,to sam i ja pomislila.Deluje kao da je postala zavisna od estetskih operacija.Nema sta nije operisala.Tako neskladno velike grudi u odnosu na fuguru.Cemu to ? I dokle tako ? I jos zadrzala svoje prepoznatljivo prezime.,kao da je sve to u potpunosti definise kao osobu.Nasuprot,brat Ane Ivanovic deluje fino i normalno,pokusava da nadje svoj put bez isticanja bogatstva svoje sestre.

hm

29-05-2019 11:27h
@Retroja
Ne vidim kakve veze ima to sto je zadrzala prezime sa plasticnim operacijama? Mnoge zene su zadrzale devojacko prezime, to ne mora nista da znaci. Inace se suskalo da roditelji Ane Ivanovic mnogo uticali na izbor njenog partnera pa i bratovog. Prica se da je raskunula sa kosarkasem Paunicem jer su njeni roditelji mislili da on nije njen nivo, protiv Svajnija ocigledno nisu imali nista. I brat je imao dugu vezu sa anonimnom devojkom pa to naprasno puce i u roku od par meseci se ozeni ovom. Mozda nije tacno a mozda i jese, ko zna...

Maja

28-05-2019 21:51h
Staa i to rade, produzavaju bradu?!? Navikli smo na nos, grudi, usta,zadnjicu, jagodice...kad evo i brada!

Marija

29-05-2019 08:15h
@Maja
Mama joj grudi i usne davno operisala. Znam, radile smo zajedno. A koza. A ledjima i tada bila stara. Meni bilo smesno i ruzno, nisam mogla da je gledam u usta.

sale

28-05-2019 22:21h
Srpska morbidna kvazi elita, e kukala nam majka...

Vesna

28-05-2019 22:41h
Da li sam ja jedina kojoj oovo zvuci jezivo.Primjetila sam da ne lici na sebe tj. na drugu sebe posto je prva bila onda kada nije vrsila plasticnu operaciju usana ,jagodica i ostalih djelova tijela.

Mina

29-05-2019 09:44h
Gora bre od ovih starleta, primitivizam- izmeniti lični opis! Koliko treba da budeš šupalj?! A tek majka?

Maja

29-05-2019 10:14h
Nek moli Boga da dete lici na Ivanovica, inace ako bude na nju, bice prava vestica i spolja i iznutra!

Olivera

29-05-2019 14:02h
Dragana je bila ljepsa.Nije joj bilo potrebno da koriguje bradu apsolutno.

Tanja

30-05-2019 10:04h
Kad neko sa manje od 30 god.bude kompl.izoperisan to postaje veliki problem...i tu se ne staje.Samo se dalje operise i nikad zadovoljan sobom.Sustinski problem je druge prirode.Podrzavam samo operaciju nosa i klempavih usiju...verujem da to ima smisla.Sve ostalo je borba sa samim sobom.Ta bitka se dobija u razgovoru sa psihijatrom.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: