utučena je

PRESTRAVLJENA ZBOG MOGUĆEG MALTRETIRANJA U ĆELIJI: Čuvenoj OČAJNOJ DOMAĆICI preti kazna zatvora do četiri meseca!

0

Ima supruga i dvoje dece!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Daleko od magične ulice Wisteria Lane i bogatog života u Holivudu, Felisiti Hufman uskoro će morati da snosi posledice zbog plaćanja mita , a ugledni advokati u Americi tvrde da je jedina prihvatljiva kazna ležanje zatvora.

 

Prema rečima uglednog advokata za organizovani kriminal, skandal o plaćanju mita koji je postao jedna od glavnih tema Holivuda prethodnih par meseci može se završiti na jedan jedini način, a to je zatvorska kazna u periodu od četiri meseca.

 

foto: Profimedia

Felisiti će navodno biti smeštena u federanom zatvoru u Kaliforniji, u ćelijama zajedno sa još jednim ili još troje zatvorenika, a svi oni će morati da imaju dnevni posao koji podrazumeva čišćenje toaleta.

 

“Prestravljena je da će prolaziti kroz razne vrste zlostavljanja zato što je lice sa televizije, pogotovo zato što je većina zatvorenika jedva krpila kraj sa krajem na slobodi, i upravo je to razlog zašto se nalaze u zatvoru” , priznao je izvor blizak glumici i njenoj porodici.

 

Kada su u pitanju posete, glumica će moći da viđa svog supruga i svoje dvoje dece tek četiri sata mesečno, što joj takođe predstavlja ogroman problem.

 

"Ona mrzi pomisao da će biti odvojena od porodice i takva mogućnost joj ledi krv u žilama” , dodao je izvor. “Ovo će biti ogroman šok i još veći skandal , obzirom da je uživala u svim privilegijama bogatog holivudskog života, a sada že ležati u hladnoj zatvorskoj ćeliji”.

 

foto: REUTERS/Mike Blake

 

 

 

makonda-tracker