Anđelina Džoli: Naša deca znaju sve o usvajanju

0
Glumica koja je nedavno proglašena za najatraktivniju mamu na svetu Anđelina Džoli otkrila je da su njeni najveći kritičari njena deca, ali i da Bred Pit i ona od ne kriju od svojih naslednika njihovo poreklo
foto: BANG, Red Dot
foto: BANG, Red Dot

Holivudska zvezda Anđelina Džoli veruje da bi njihova usvojena deca – devetogodišnji Medoks, sedmogodišnji Pax i šestogodišnja Zahara – trebalo da znaju sve o porodicama iz kojih su potekli pre nego što su ih slavni roditelji usvojili, a.sa njenim stavom u potpunosti se slaže i njen nevenčani suprug Bred Pit. Tridesetpetogodišnja lepotica posebno se zabrinula kako će njih troje, ali i Bredova i njena biološka deca – četvorogodišnja Šajlo i dvogodišnji blizanci Noks i Vivijen – reagovati kada budu gledali drugi nastavak animiranog filma Kung Fu panda koji se, između ostalog, bavi i temom usvajanja.

- Mučilo me je kako će oni reagovati na sve ono čime se bavi ovaj film. Morali smo da budemo veoma pažljivi i da vidimo hoće li se razviti neka velika diskusija o usvajanju i životu u sirotištima, što se ipak nije desilo, jer mi kod kuće stalno veoma otvoreno pričamo o tim stvarima. Dovoljno često smo razgovarali o svemu da je to sada za nas čak jedna srećna i vesela tema – otkrila je glumica koja u pomenutom ostvarenju po drugi put pozajmljuje glas Tigrici koja pandu Poa podučava kung fu veštini.

Iako nije oduševljena bojom sopstvenog glasa i nikako ne uspeva da se navikne da sluša sebe kao lika iz crtaća, atraktivna brineta smatra da su joj reakcije njene dece najbolje merilo za ocenu toga koje scene iz filma su smešne, a koje nisu.

- Dešava se da oni sede u sobi i kažu Ovo uopšte nije smešno. Stalno me teraju da nadmašim sebe i budem bolja, iako je njima Džek Blek kao Po daleko zanimljiviji od mame – ispričala je Anđelina.

makonda-tracker