Madona i Lurd snimile duet

0
U saradnji sa svojom ćerkom, kraljica popa Madona snimila je jednu pesmu koja bi vrlo brzo trebalo da ugleda svetlost dana sa ciljem da četrnaestogodišnju Lurd lansira u svet šou biznisa

Pedesetdvogodišnja Madona udružila je snage sa svojom naslednicom Lurd i snimila singl It so cool koja bi mogla da se nađe ili na pevačicinom novom albumu ili na saundtreku njenog rediteljskog debija, filma W. E.

Legendarna umetnica nada se da će snimanje ovog dueta za Lurd poslužiti kao odlična odskočna daska za ulazak u svet savremenog šou biznisa.

- Madona se nada da će Lurd nastaviti njenim stopama i postati jedan od najvećih ženskih izvođača na svetu. Ona je savršeni mentor svojoj ćerki i veoma joj je drago što može da joj pomaže dok pravi prve korake u svetu pop industrije. Lurd ima divan glas i puna je duha baš kao i njena mama – otkrila je osoba bliska majci i ćerci koje su lansiranjem zajedničke modne linijom namenjene tinejdžerkama Material Girl već dokazale da su odličan tandem.

Inače, još 2003. godine Madona i Lurd su zajedno otpevale akustičnu verziju jedne pesme koja je kasnije prerađena u pop maniru i objavljena putem iTunes kao bonus numera uz Hung Up sa Madoninog albuma najvećih hitova Celebration.

makonda-tracker