Ema Banton: Stigao je i sinčić Tejt

0
Najmlađa članica nekada veoma popularne grupe Spice Girls, Ema Banton, poznatija kao Bejbi Spajs objavila je putem svog Twitter profila da je u petak rodila još jednog dečaka
foto: BANG
foto: BANG

Britanska pop zvezda Ema Banton i njen dugogodišnji dečko, pevač i kuvar Džejd Džouns, u petak su dobili svoje drugo zajedničko dete, dečaka koji je dobio ime Tejt, čime je njihov troipogodišnji sinčić Bo Li dobio novog drugara za igru.

- Naš sin Tejt je stigao živ i zdrav. Veoma smo srećni i uzbuđeni. Svima vama šaljemo zahvalnost i puno ljubavi – poručila je tridesetpetogodišnja plavuša putem Twittera, a kasnije je ovu informaciju potvrdio i njen predstavnik za medije koji je dodao da je dečak po rođenju bio težak tri kilograma i 175 grama.

Bejbi Spajs i njen partner su u vezi od 2000. godine i dugo su smatrali da im nije neophodno da budu venčani kako bi ozvaničili svoju ljubav. Međutim, u januaru ove godine, Džejd se ipak odlučio da zaprosi Emu, tako da uskoro verenike očekuje i planiranje svadbenog veselja.

Inače, Ema Banton nije jedina od bivših spajsica koja će ove godine dobiti prinovu. Tokom leta će njena nekadašnja koleginica Melani Braun po treći put postati majka, a i Viktorija Bekam bi uskoro na svet trebalo da donese svoje četvrto dete koje će ovoga puta biti dugo željena ćerkica.

makonda-tracker