detalji žurke

TORTA SA CVEĆEM U PONOĆ I VATROMET NAD MOREM: Rođendanska proslava na Mikonosu bila je BAJKOVITA, a zbog ovoga je Anastasija LOMILA TANJIRE! (FOTO/VIDEO)

0

Napunila je 21 godinu na ovom prelepom ostrvu, i to u društvu svog momka Đorđa, a tek će biti slavlja u Beogradu...

Anastasija Ražnatović
Anastasija Ražnatovićfoto: Damir Dervišagić

Anastasija Ražnatović proslavila je rođendan na jednom od najprestižnijih grčkih ostrva Mikonosu, gde se odmara već nekoliko dana.

 

foto: Instagram Printscreen

 

Anastasija je 21 svećicu sa rođendanske torte oduvala u društvu dečka Đorđa Kuljića i nekoliko najbližih prijatelja, a u ponoć je po grčkoj tradiciji lomila tanjire.

 

foto: Instagram Printscreen

 

- Prošlo leto Anastasija je boravila na Mikonosu i oduševila se plažama i atmosferom, zato je ove godine pred rođendan odlučila da sa dečkom i nekoliko najbližih prijatelja ode upravo tamo. Nekoliko meseci ranije bukirali su karte, a dva dana pre rođendana zaputili su se na ovo ostrvo. Čim su stigli, Anastasija se prepustila čarima plaža i sa dečkom tokom dana uživala u sunčanju i kupanju. Večeri su provodili na večerama i u šetnji obalom - kaže izvor blizak porodici Ražnatović, i otkriva da je tako bilo i u subotu uveče kada je Anastasija proslavila rođendan.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker