Vuk Kostić i Jelisaveta Orašanin: Romansa više nije tajna

2
Glumac Vuk Kostić i njegova mlada koleginica Jelisaveta Orašanin više od tri meseca uživaju u strasnoj romansi, koju više ne skrivaju od radoznalih pogleda i javnosti
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Popularni glumac Vuk Kostić (31) i mlada beogradska glumica Jelisaveta Orašanin (22), televizijskoj publici poznata kao tinejdžerka Marija iz serije Totalno novi talas, otpočeli su pre tri meseca strasnu romansu u kojoj beskrajno uživaju. Jelisaveta je inače studentkinja Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, ali je već igrala i u nekoliko pozorišnih predstava. U karijeri koja joj ide uzlaznom linijom i u svim poslovnim poduhvatima ogromnu podršku pruža joj upravo Vuk. Iskrice među aktuelnim partnerima rodile su se nakon višemesečnog druženja tokom kojeg su shvatili da bi jedno drugom mogli da pruže mnogo više od prijateljskih saveta. Iako su u početku oboje bili uzdržani u iskazivanju uzajamnih simpatija, vreme ih je osmelilo da više ne kriju osećanja. Kostić, inače, ne voli da iznosi svoju intimu u javnost, zbog čega je svoju vezu nekoliko meseci skrivao od medija. Međutim, nakon što je prošle nedelje uslikan u poznatom prestoničkom restoranu Violeta, kućo stara na romantičnoj večeri sa novom partnerkom, potvrdio nam je vest o tome da je ponovo srećan u ljubavi.

- Lepo nam je i srećan sam. Reč je o devojci koju već dugo poznajem preko zajedničkih prijatelja – otkriva Vuk za Story i kaže da je sa zvezdom filma Zduhač znači avantura presrećan u novoj romansi, a obostrana nežna osećanja gotovo da su im promenila način života. U pauzama između brojnih poslovnih obaveza, Jelisaveta i Vuk posvećeni su jedno drugom, ali još nisu otpočeli zajednički život.

- Ne treba mi mnogo vremena da bih priznao ono što osećam i smatram da osoba koju volim mora da zna za moje emocije. Bolje je otkriti nekome da ga voliš nego se posle kajati što to nisi uradio. Kada je reč o pozitivnim emocijama, uvek ih rado pokazujem, dok ona negativna ostavljam po strani. Svi smo mi ljudi i dešava nam se da, recimo, zavidimo nekome zbog sitnica, što nije dobro jer je to uzaludno trošenje energije – dodaje glumac.

Vuk je Jelisavetu gledao i u predstavama Harold i Mod, Upola cene i Mobilni, u kojima ima briljantne role, a i ona je neretko gost na teatarskim izvođenjima svih njegovih predstava. Budući da povremeno putuje u Trebinje zbog snimanja filma Krugovi, Vuk se trudi da svaki slobodan trenutak pod beogradskim nebom posveti lepoj Jelisaveti kojoj se, sudeći po ocenama filmskih i pozorišnih stručnjaka, smeši velika karijera. Kostića ove nedelje očekuje i premijera filma Beli lavovi, scenariste i reditelja Lazara Ristovskog, pa pauzu do prikazivanja filma koristi kako bi svojim džentlmenskim ophođenjem i romantičnim gestovima u potpunosti zarobio srce lepe Jelisavete.

Nikola Rumenić

makonda-tracker