Biljana i Janko Tipsarević: Ljubav nam je najvažnija

0
Supružnici Biljana i Janko Tipsarević ne kriju da im je izuzetno žao što zbog poslovnih obaveza nisu mogli da prisustvuju Story Awardsu gde su dobili priznanje u kategoriji za najlepše venčanje godine
foto: Luka Šarac, Story press
foto: Luka Šarac, Story press

Supružnici Biljana (27) i Janko Tipsarević (26) koji su se 4. jula protekle godine jedno drugom zakleli na večnu ljubav, na prestižnoj manifestaciji Story Awards na osnovu glasova posetilaca sajta story.rs pobedili su u nominaciji za najlepše venčanje godine. Međutim, zbog Jankovih obaveza u francuskoj prestonici, zaljubljeni par koji je nakon skoro pet godina zabavljanja izrekao sudbonosno da, nije bio u prilici da prošeta crvenim tepihom ispred Opere i teatra Madlenianum u Zemunu. Ipak, sjajna statua ukrašena zvezdama zauvek će ih podsećati na dan kada su se u luksuzno uređenom klubu S u Jakovu u prisustvu rodbine i prijatelja obavezali na večnu ljubav.

- Moram da zahvalim svima koji su glasali za naše venčanje. Zaista mi je žao što zbog poslovnih obaveza nismo bili u prilici da dođemo i prisustvujemo manifestaciji. Stvarno ste sjajni i baš mi je drago da smo dobili tu nagradu – rekao je Janko, dok je njegova šarmantna izabranica istakla da ju je jako obradovalo to što su njih dvoje nominovani baš u kategoriji za najlepše venčanje godine.

- Izuzetno mi je drago što smo osvojili nagradu u kategoriji koja veliča i slavi ljubav, što je najlepša i najvažnija stvar u životu svakog čoveka – istakla je lepa Biljana koja se i dalje s ushićenjem i ponosom seća dana kada su se ona i njen suprug venčali.

- Mada su nam svi pre svadbe govorili da se na ceremonijama uvek dešavaju neki nepredviđen problemi, u našem slučaju to se nije dogodilo. Proveli smo se kao nikada u životu i pamtićemo taj dan kao jedan od najlepših, a i utisci koje su s nama podelile zvanice zaista su bili fenomenalni. Bila je to žurka do sedam ujutro - rekla je Biljana koja je nedavno odlučila da upiše italijansku Akademiju za modni dizajn u Beogradu i na taj način u potpunosti preusmeri svoju sferu interesovanja.

- Iako sam završila master na fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, rešila sam da upišem specijalizaciju za modni dizajn na italijanskoj akademiji Callegari. Na ovaj korak odlučila sam se zbog toga što mi je moda oduvek bila hobi i velika ljubav. Moja sestra Jovana koja je završila dizajn na fakultetu u Italiji takođe je poput mene zaljubljena u modu i zaista želimo time da se u budućnosti ozbiljno bavimo – zaključuje Biljana.

Srpski teniser Novak Đoković (23) poznat je po imitacijama svojih kolega, ali se u Monte Karlu tokom trajanja teniskog turnira našao u potpuno drugačijoj ulozi. Svake godine u Kneževini se održava zabava tenisera na kojoj oni pevaju, sviraju ili izvode imitacije, a Đoković je ovoga puta dobio priliku da bude voditelj. Glavna zvezda te žurke bio je zapravo Janko Tipsarević koji je imitirao svog kolegu iz reprezentacije, ali se na meti našao i ceo tim najboljeg srpskog tenisera. Tako je Bruno Soreš bio Marijan Vajda, Đokovićev trener, Viktor Troicki je imitirao fizioterapeuta Miljana Amanovića, dok je Sergej Stahovski bio Gerhard Grič, njegov kondicioni trener.

- Iako je Novak do sada imitirao tenisere, ovaj put rešio sam da imitiram ja njega. Svakodnevno smo u holu pripremali svoje tačke i bilo je sjajno – rekao je Janko.

Moni Marković

makonda-tracker