problem sa alkoholom

AKO SI USPEO DA OSTAVIŠ PIĆE, SVE ĆEŠ REŠITI: Inspektor iz "Ubica mog oca" dugo se borio sa POROCIMA, a JEDNA rečenica njegove ćerke ga je OSVESTILA!

0

Popularni glumac Tihomir Stanić otvoreno govori o tome kako se izbavio iz kandži poroka.

 Tihomir Stanić
Tihomir Stanićfoto: Aleksandar Jovanović Cile

Glumac Tihomir Stanić svojevremeno je imao problem sa alkoholom, međutim, on je uspeo da pobedi porok i promeni svoj život iz korena.

 

- Verovatno sam hteo i ranije, ali sam bio mlad kada sam u skladu sa načinom života, u sredini u kojoj sam živeo, kasnije i u pozorištima, verovao da ću se dokazati u društvu da mogu mnogo da popijem, pa sam tu svoju količinu očigledno popio do 42. godine, što je srećna okolnost jer mlad čovek fizički može da nosi ta ograničenja koja sam sebi napravi. Bilo je krajnje vreme da promenim način života, a onda su se nekoliko okolnosti tu poklopile istovremeno i ćerkica je jednom rekla: „Tata, jedna moja drugarica kaže za tebe da si pijanac”. To je inače ćerka mog prijatelja, a ja je pitam šta kaže, i ona mi ponovo: “Da si ti pijanac”. Njoj nije bilo jasno zašto to kaže jer ja sam ipak funkcionisao. I onda sam rekao: Dobro, u redu. Prošle godine sam sa ocem te devojčice sedeo, on popio dva viskija. Sada ja kažem ćerki: “Reci sada njoj da je njen tata pijanac” - ispričao je Stanić.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker