PROGOVORILI SUSEDI

DOSELILI SU U ELITNI DEO GRADA, A KOMŠIJE VEĆ IMAJU IZGRAĐENO MIŠLJENJE O NJIMA: Teodosića svi obožavaju, ali evo šta kažu o Jelisaveti!

0

Ovaj bračni par se ostvario u ulozi roditelja i važe za jednu od skladnijih mladih porodica. 

miloš i jelisaveta teodosić
miloš i jelisaveta teodosićfoto: Marina Lopičić

Bračni par, a ujedno i novopečeni roditelji devojčice Petre, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić pazarili su prošle godine stan u elitnom delu Beograda.

 

Njihove komšije nisu štedele reči za košarkaša i glumicu, a možda će vas začuditi šta imaju da kažu. 

 

- Miloša sam upoznao pre malo više od godinu dana i odmah mi se svideo. Veoma je ljubazan, srdačan i dobar prema komšijama. Nekoliko puta sam mu pomogao da utovari stvari za bebu u automobil, a on mi je za to uvek davao po hiljadu dinara, jednom se baš otvorio i ostavio mi 50 dolara. Iznenadio me je tim gestom jer ja volim svima da pomognem i nikada nisam tražio ništa zauzvrat. Šta da kažem, on je prava duša od čoveka i na njega gledam kao na brata. Svako jutro se vidimo, on baš rano izlazi iz kuće. Uvek me pozdravi, pita kako sam, da li mi nešto treba, a kada je u gužvi, samo mi mahne. Znam da on ima mnogo para, ali uopšte nije uobražen kao mnogi slavni košarkaši. U zgradi u kojoj živi tu su svi bogataši i slavni sportisti, ali od svih njih on je najbolji - ispričao je  jedan komšija i dodao da sa Miloševom suprugom Jelisavetom nikad nije popričao.

 

 

- Viđao je sam, stalno je sa bebicom i po onome što sam video kako gleda bebu i kako je pazi, rekao bih da je veoma požrtvovana majka, a i vidi se da mnogo voli Miloša. Kad god da sam ih video zajedno, ona ga je držala za ruku i ljubila, baš su skladan par - zaključio je ovaj komšija.

 

Na sledećoj strani saznajte zašto nemaju svi lepo mišljenje o Jelisaveti...

makonda-tracker