fanovi u šoku

MADONA SE OGLASILA NAKON EVROVIZIJSKOG FIJASKA: Ono što je JAVNO poručila pokrenulo je NOVU LAVINU KOMENTARA!

5

Madonino pojavljivanje i veliki nastup na nedavno završenoj Evroviziji u Tel Avivu mnogi su s velikim nestrpljenjem iščekivali. Međutim, čak i njeni najveći fanovi na društvenim mrežama istakli su kako ju je bilo teško slušati, te kako je čitavo iskustvo bilo mučno, a takav debakl javnost odavno nije videla.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mnogi su čak otišli i korak dalje, naglašavajući da su ih uši bolele, te da je Madoni ipak najbolje da se povuče sa scene.

 

Pevačica se tim povodom po prvi put oglasila.

 

- Madam Iks ne čuje zlo - poručila je ona uz fotografiju objavljenu na njenom Instagram profilu.

 

Osim što je nastavila da "gura svoju priču", pokrenula je još veću lavinu komentara ovim potezom.

 

- "Uši ne čuju zlo, ali si ipak uzela novac za užasan nastup. To i nije baš 'rajski' potez", glasi jedan od komentara koji je ukazivao na to da je za "ovo" pevačica uzela milione. "Najgori performans" - nizale su se dalje kritike ispod ove objave.

 

foto: Profimedia

Inače, njenom nastupu prethodio je bojkot koji je Madona na sceni pokušala da umiri pokazivanjem izrealske i palestinske zastave (palestinski aktivisti protestovali su se što se takmičenje ne održava u Jerusalimu).

 

- Srce mi se lomi svaki put kada čujem da su izgubljeni nevini životi u ovom regionu i da je nasilje toliko učestalo kako bi se ispunili politički ciljevi ljudi koji zarađuju na ovom drevnom sukobu. Nadam se i molim da će ovaj krug užasa i uništavanja biti uskoro prekinut i da će se napraviti novi put mira - rekla je pre nastupa Madona.

 

Ni izražavanje političkog stava - niti njena poruka sa Instagrama ne menjaju istinu, da je kraljica popa pevala u "bolnom flašu".

 

 

makonda-tracker