Elizabeta Kanalis: Naga za najnoviju kampanju PETA

0
Italijanska voditeljka i devojka najpoznatijeg holivudskog neženje na svetu Džordža Klunija, Elizabeta Kanalis, postala je glavno lice najnovije kampanje poznate organizacije za zaštitu životinja

Tridesetdvogodišnja manekenka otkrila je kako je donela odluku da se skine do gole kože.

- Odlučila sam da se uključim u PETA kampanju kada sam uvidela koliko je brutalna industrija za dobrobit mode. Bila sam mala devojčica kada sam kod kuće gledala TV na kome je bio dokumentarac o tome kako se ubijaju male životinje električnim šokovima, davljenjem...

Bila sam šokirana i od tada sam odlučila da nikada u životu neću nositi krzno – rekla je Elizabeta i osvrnula se na to kako je izgledalo samo fotografisanje.
- Moram da kažem da je raditi PETA kampanju za mene oduvek bio san, jer mislim da ta organizacija zaista čini nešto da pomogne životinjama.

Za mene je privilegija pomoći PETI i mislim da je ovo bio najbolji razlog u mom životu zbog koga sam se skinula. Ovo je prava stvar i stvarno sam ponosna. Zaista mi nije bilo neprijatno na fotografisanju, jer sam radila sa profesionalcima i svi smo odrasli – rekla je kroz smeh Kanalis.

Jelena Kulović

Pogledajte kako je izgledalo fotografisanje:


 

makonda-tracker