Transfer godine: Milan Kalinić na Prvoj!

0
Voditeljskom timu Prve srpske televizije prodružuje se i jedan od najpoznatijih voditelja na ovim prostorima, Milan Kalinić

U jeku priprema za novu sezonu, Prva svoj tim gotovo svakodnevno osvežava novim kadrovima. Novi projekti se uveliko spremaju, a pored domaće serije u kojoj igra Milan Kalinić, za njega je rezervisan i jedan od najvećih projekata koji će voditi od jeseni. Do sada smo ga gledali u različitim formatima, ali je Milanu tek Prva srpska televizija dala šansu da se pokaže punom sjaju i to u do sada neviđenom one man šou programu.

Emisija je jedan od najvećih projekata na ovim prostorima, a pripreme su već u toku. Milanova spontanost, duhovitost i neposrednost u vođenju u potpunosti se uklopila u viziju koncepta programa koji je Prva zamislila te je na obostrano zadovoljstvo došlo do saradnje.

- Ideja o emisiji koju ću voditi u potpunosti se poklapa sa mojim stilom rada i u pitanju je nešto izuzetno veliko, zahtevno i kvalitetno, pravi profesionalni izazov kojem je bilo nemoguće odoleti. Mogu da kažem da  mi je izuzetno drago što ću raditi sa ovim timom. Septembar je super mesec – izjavio je Milan povodom prelaska na Prvu i priprema za novu emisiju.

 

makonda-tracker