Kameron Dijaz: Brak nije dobar za svakoga

0
Holivudska glumica Kameron Dijaz shvatila je da najverovatnije za nju nikada neće zvoniti svadbena zvona i, što se nje tiče, ona nema nikakvih problema sa tim
foto: Elleuk.com, Maxim.com
foto: Elleuk.com, Maxim.com

Plavokosa amerikanka Kameron Dijaz osvanula je ovih dana na naslovnicama popularnog američkog muškog časopisa Maxim i britanskog magazina Elle. Tridesetosmogodišnja lepotica je u dva intervjua iznela svoje stavove o braku kao izumirućoj instituciji, koja sa sve učestalijim razvodima sve više gubi na smislu.

- Mislim da je brak zastareo. Verujem da svako od nas treba da smisli svoja sopstvena pravila. Ne smatram da bi trebalo da provodimo svoje živote u vezama baziranim na starim tradicionalnim vrednostima koja se ni po čemu ne poklapaju sa svetom u kom jesmo. Čini mi se da je sve više ljudi koji ostaju u braku sa nekim s kim više nemaju romantičan odnos. Nikada nisam htela da se venčam, a onda da jednog dana moram da prolazim kroz razvod. Mnogo je lakše ovako. Raskinemo i idemo dalje – iznela je svoj stav Dijazova.

Glumica i bivši foto-model koja se nalazi na četvrtom mestu liste najseksipilnijih žena prema listu Maxim, tvrdi da je njena veta sa bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom zaista divna.

- Momcima su potrebne žene koje pred njih neprestano postavljati nove izazove i nikada im neće dozvoljavati da se izvuku sa svojim glupostima. Naravno, ni žene ne bi trebalo da budu lude kučke koje izgube kontrolu čim im njihovi muškarci saopšte nešto od čega se one uplaše – otkrila je Kameron koja će u junu imati svetsku premijeru filma Bad Teacher u kojem igra zajedno sa svojim bivšim dečkom Džastinom Timberlejkom.

Atraktivna glumica otkrila je i to da ni na koji način nije imuna ni na žensku lepotu, a mešu njenim favoritima nalaze se Mila Kunis, Natali Portman, ali i anđeli čuvenog modnog brenda Victoria’s Secret.

- Najseksipilnije su one žene koje znaju ko su i šta su i imaju samopozdanja. Ne razumem one dame koje traže potvrdu u drugima kako bi se osećale seksi. Smatram da je užasno lako zavoditi, ali biti zaista privlačan, skretati ljudima pažnju i zaista odisati seksipilom, to je nešto što dolazi iznutra – zaključila je Kameron.

makonda-tracker