Robert Patinson: Prijatelji su prestali da me pozivaju na zabave

0
Pošto mu se često dešava da ljudi zaborave da ga pozovu na druženje, popularni glumac Robert Patinson veći deo svog slobodnog vremena provodi sam

Dvadesetčetvorogodišnji Britanac Robert Patinson priznaje da se često nalazi u situaciji da zivka ljude telefonom i moli ih da izađe sa njima, pošto su zbog njegovog zgusnutog poslovnog rasporeda oni prestali da računaju na njega.

- Pre neki dan sam baš razmišljao o tome kako mi sve ređe zvoni telefon. Niko me ne zove da radimo nešto zajedno. Kada nisam zauzet, imam običaj da prevrnem ceo svoj telefonski imenik pozivajući ljude sa pitanjem Hej, kako si, šta ima? Ima li nešto večeras u gradu? Mogu li da idem s tobom? Dešava mi se da samo visim u svojoj hotelskoj sobi i napijem se, što je jezivo – iskreno je opisao svoju situaciju Robert.

Zvezda Sumrak sage nikada nije sakrivao da mu to što je slavan ponekad zaista teško pada i nedavno se našalio kako bi mu verovatno mnogo lakše bilo kada bi imao dozvolu da nosi oružje.

- Želeo bih da budem zaista dobar u borilačkim veštinama pošto bi tad potpuno slobodno mogao da se šetam ulicom. Ima tu nečeg. Možda bi bilo najbolje da jednostavno nabavim pištolj. Daleko sigurnije bih se osećao kada bih sa sobom nosio tejzer. Ovako, trudim se koliko god je moguće da ne upadnem u neprilike – ispričao je srecelomac.

Patinson koji je već neko vreme u vezi sa glumicom Kristen Stjuart, a nedavno je imao svetsku premijeru filma Voda za slonove takođe je otkrio da mu je sad da se jednog dana u budućnosti oproba u svetu politike.

- Znam da možda zvuči suludo kada kažem da me veoma zanima politika i da bih možda jednog dana mogao da postanem političar. To je nešto što bih veoma voleo, iako nisam siguran koliko bih bio u stanju da snosim toliku odgovornost – smatra glumac.

makonda-tracker