potresno

NJENO STANJE JE RAZORILO PORODICU: Poznata glumica ponovo u BOLNICI, na odvikavanju! (FOTO)

1

Ćerka Ava je veoma tužna!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Heder Loklir vratila se u rehabilitacioni centar nakon samo šest meseci otkad je isti napustila, jer ne prestaje da pije.

 

foto: Profimedia

Pedesetsedmogodišnja glumica trenutno boravi u bolnici, gde dobija negu i leči se od alkoholizma. Poznata glumica je u rastrojstvu jer ne može da se izbori s pritiscima, a spas pronalazi u tabletama i alkoholu. Odlučila je da ponovo potraži medicinsku pomoć kako je drugi ne bi smatrali odgovornom ni za šta.

 

"Njen problem su alkohol, pilule i mentalno zdravlje. Nema posao, ništa što bi je činilo odgovornom. To je razorilo njenu porodicu. Posebno je strašno za ćerku Avu. Vratila se programu za odvikavanje pre dve nedelje, vratila se mestu koje je ostavila pre Božića. Problem kod nje je taj što je neozbiljna u svemu. Nastavila je da pije ", rekao je izvor blizak Heder za Pipl.


Njenu ćerku Avu posebno pogađa situacija s majkom i teško podnosi njeno ponašanje, a i nekadašnji glumičin predstavnik za medije više nije u komunikaciji s Loklirovom.

 

foto: Profimedia

"Neko mora da preuzme ulogu staratelja u svemu ovome, ali niko nema prava na to, osim njenih roditelja, koji su stari", dodao je izvor.

 

Podsetimo, Heder se prijavila u centar za odvikavanje prošle godine, a već krajem decembra je napustila tretman. Tada je proslavila Božić u Los Anđelesu s porodicom, ali se nakon toga nije vratila programu.

 

Takođe, 2012. godine zvezda serija "Merlouz plejs" i "Dinastija" je hospitalizovana jer je mešala tablete i piće i pronađena je u besvesnom stanju. Brzom reakcijom lekara stanje joj se stabilizovalo.

 

Pre dve godine završila je u bolnici jer je imala nervni slom kad su je prisilno uključili u program detoksikacije.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker