uvek izazovu pometnju

NJEN BIVŠI JE NEDAVNO DOBIO DETE, ALI I ONA JE LUDO ZALJUBLJENA: Monika Beluči u Veneciji sa partnerom Nikolasom (FOTO)

2

Spojili su rad i odmor na romantičnom mestu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U martu ove godine se saznalo da je zanosna italijanska glumačka diva, 54-godišnja Monika Beluči već duže vreme u vezi sa 18-godina mlađim dečkom, francuskim umetnikom Nikolasom Lefebreom.

 

Čini se da svako njihovo pojavljivanje u paru izazove malu pometnju na ulicama, a tome su svedočili i prolaznici u Veneciji proteklog vikenda. Par inače živi u Francuskoj, a prošlog vikenda se zaputio na radno-romantični odmor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabelluccicollection) on

 

Naime, slavna glumica je bila jedna od uzvišenih gošći venecijanskog zvezdanog bala pod maskama i za tu priliku je odabrala elegantnu kombinaciju damske haljine sa korsetom i crnim plaštom, koju potpisuje Maria Grazia Chiuri i Dior.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on

 

Par je u martu otkrio da se vole, a zanosna glumica ga je povela na nedelju mode u Parizu, i u sklopu velike Šanelove revije predstavila javnosti. Od tada su viđeni na dosta javnih događanja pa se i šuškanja o novom braku čuju sve glasnije iako je glumica svojevremeno izjavila kako će nakon dva braka dobro razmisliti hoće li i kada se opet upustiti u sličnu "avanturu".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashion.mod (@fashion.mod4) on

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker