Dragan Nikolić promoter Belgrade Boat Show 2011

0
Manifestacija Belgrade Boat Show 2011 biće održana od 4. do 8. maja na platou ispred Ušće Shopping Centra.

Belgrade Boat Show 2011 predstavlja veliku nautičku izložbu na otvorenom prostoru. Zaljubljenici u brodove i plovidbu, ali i svi znatiželjni posetioci, imaće priliku da pet dana uživaju u brojnim i raznovrsnim tipovima plovila. Izložba je besplatna i otvorena za sve posetioce. Ovogodišnji promoter Belgrade Boat Show 2011 je naš poznati glumac, ali i dugogodišnji nautičar, Dragan Nikolić.

- Kao dugogodišnji nautičar i strasni zaljubljenik u nautiku, sa zadovoljstvom sam se odazvao pozivu organizatora da budem promoter ove jedinstvene nautičke izložbe kod nas. Čast mi je da zauzmem mesto kapetana Belgrade Boat Show 2011 - izjavio je Dragan Nikolić.


- Ova impresivna manifestacija je nastala iz ideje da se nautika i uživanje na vodi kod nas promovišu na drugačiji način, da se ukaže na nautički potencijal grada Beograda i skivene lepote na obalama reka Save i Dunava, kao i na uživanje na rekama u slobodno vreme. Na izložbi će biti prikazano više od 50 plovila i preko 70 nautičkih brendova. U ponudi će biti raznovrsna plovila: čamci, jahte, gliseri, čamci na naduvavanje, pontonska plovila, kao i nautička oprema - istakao je Ivan Bukvić, organizator Belgrade Boat Show 2011.



makonda-tracker