iskrena

MOŽDA OVO NIKAD NIJE TREBALO DA KAŽEM...: Marija Šerifović otvorila DUŠU i ispričala u kom trenutku se osećala NAJTUŽNIJE

0

Popularna pevačica otvorila je dušu i progovorila o stvarima o kojima nikada do sada nije pričala javno

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Marija Šerifović, poznata po tome da je veoma objektivna i samokritična, otrkila je da nije bila zadovoljna koncertom u "Štark areni" koji je održan 25. maja 2018. godine.


- Koliko sam zadovoljna svim ovim koncertima, toliko sam "Arenom" bila nezadovoljna. Nisam bila zadovoljna, nisam bila srećna. Kada se završilo, bila sam tužna, pretužna. Nisam bila zadovoljna sobom. Pevala sam ispod svojih mogućnosti. Nije mi bio dan. Možda ovo nikada nije trebalo da kažem - rekla je Marija Šerifović.


- Je l' ti to rekao neko? - pitala je Jovana.

 

- Nije... Naprosto nije bio dan, nisam bila raspoložena. Bila sam umorna, probe su kasnile, nisam imala vremena za neki svoj ritual. Bilo je napeto. Ja stojim u japankama i šortsu i kao moraš da izađeš na scenu. Šutnuli su me na scenu. Ljudi, ja se nisam ni obukla. Polako. Naprosto, bilo je sve napeto. To je bio uspešan koncert, naravno - rekla je Marija Šerifović u Jutru sa Jovanom i Srđanom.


 

makonda-tracker