jasno i glasno

SMATRAJU DA TAKAV MUŠKARAC NIJE ZA NJU: Komšije Snežane Đurišic progovorile o pevačici i njenom izabraniku!

4

Često je neraspoložena!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Spekulisalo se da Snežanu Đurišić vara njen izabranik Vanja Milošević, a sada su progovorile i pevačicine komšije.

 

Baka Simka ističe da ju je pevačica veoma razočarala, a razlog je što nikada ne kupuje kod nje jaja, iako živi blizu. Ona ističe da joj se dopada Snežanino ponašanje.

 

foto: Dragana Udovičić

"Ljudi, kada je vide, oni joj se obraduju i vole da s njom popričaju i da se slikaju, ali ona nikada nije raspoložena. Prozbori koju reč, ali ništa više. Ja sam joj nekoliko puta rekla "Dobar dan", ali ona nikada ne uzvrati. Samo podigne glavu ode. A čula sam je i da komentariše da neće da kupuje jaja kod mene već više voli iz marketa. Ajde to što je umišljena, to bih joj i oprostila, ali ovo kada sam pročitala za tog dečka, baš me je razočaralo. Šta će njoj takav muškarac i da mu oprosti takve gadosti, baš je ne razumem. Ona ima para, lepa je, šta da trpi takvog muškarca", kaže baka i dodaje:

 

"Njega sam videla samo nekoliko puta i odmah sam znala da nije za nju, ima neki čudan pogled. Dosta se pričalo o tom skandalu u koji ju je uvalio taj doktor, ali njega slabo poznajemo. Viđala sam ga kako dolazi u njenu kuću. Ma, kakav je to muškarac koji je došao kod žene u dom."

 

foto: Dragana Udovičić

 

makonda-tracker