Karla Bruni i Nikola Sarkozi: Blizanci stižu u oktobru?

0
Prema informacijama koje dolaze iz vodećih svetskih medija, prva dama Francuske Karla Bruni i njen suprug, predsednik Nikolas Sarkozi trebalo bi da se ove jeseni prvi put zajednički ostvare u roditeljskoj ulozi

Pevačica, glumica, bivša manekenka francusko-italijanskih korena Karla Bruni nalazi se u centru za sad ni potvrđenih ali ni demantovanih medijskih spekulacija da će svom trinaest godina starijem suprugu, predsedniku Francuske Nikolasu Sarkoziju, koji već ima troje dece iz dva prethodna braka, u oktobru na svet doneti blizance

U intervjuu koji je u ponedeljak dala za francuske novine, četrdesetrogodišnja lepotica otkrila je da je ostavila svoj dugogodišnji porok, cigarete, ali nije htela da da konkretan odgovor na pitanje da li je istina da je u drugom stanju i da li će svom desetogodišnjem sinčiću Aurelijanu, iz veze sa profesorom francuske filozofije Rafaelom Entovenom, podariti društvo za igru.

Čitateljka lista Le Parisien, koja je zajedno sa još njih petoro bila pozvana u Jelisejsku palatu kako bi intervjuisala prvu damu, brineti je krajnje otvoreno postavila pitanje iščekuje li bebu.

- Ukoliko mi dopuštate, radije ne bih odgovarala na pitanja u vezi sa mojom porodicom. Pošto sam ja jedna veoma pričljiva osoba, volela bih da mogu da porazgovaram s vama o svom porodičnom životu, ličnim snovima i nadanjima, kao žena sa ženom. Međutim, ostaću nema kad je ova tema u pitanju. Ne zbog toga što sam arogantna, niti što uživam u tome da čuvam tajne. Kako bih zaštitila nešto drugo, o ovome ne smem da kažem ni reč. Zaista bih volela da pričam o svemu, ali to bi onda preuzelo primat u odnosu na sve ostalo. Osim toga, ova situacija uključuje i neke druge ljude, tako da ću vas ostaviti bez odgovora – zagonetno je ostavila nagoveštaj gospođa Bruni-Sarkozi.

Ukoliko su glasine o ovoj trudnoći tačne, prognozira se da bi rođenje dece palo u pravo vreme, pred sam početak izborne kampanje za novog predsednika Francuske, u kojoj bi se Nikolas Sarkozi borio za svoj drugi mandat na mestu čelnog čoveka države.

makonda-tracker