NIŽU SE KOMENTARI

MARO, OVO JE PRAVO IZNENAĐENJE: Pop pevačica u PRUGASTOM KUPAĆEM KOSTIMU vodi ozbiljne razgovore! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Pera

11-05-2019 11:33h
Maro ti si pravi primer kad ona lepota iznutra obasja tebe i sve oko tebe. Ne menjaj nista na pravom si putu ka vrhu gde su velikani.

mira

11-05-2019 13:10h
Išarano žensko telo ne ostavlja dobar utisak ! Kakvu unutrašnju lepotu može da ima osoba koja ima potrebu za šaranjem ?To je odraz nesigurnosti i kompleksa !
Rekla bih , vezano za identitet ! I "zvezde" naspram vremena u kome se živi , sve samo ne normalno !

dixi

11-05-2019 20:31h
Mara je simpatična, lepo peva samo da se nije okrenula istom polu. Vreme je da se vrati na ispravan put što joj želim.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: