OPORAVLJA SE NA VMA

KRIV SAM, HVALA BOGU ŠTO SAM ŽIV: Miki Đuričić progovorio o detaljima SAOBRAĆAJNE NESREĆE iz koje je PUKOM SREĆOM izvukao živu glavu!

1

Miki Đuričić doživeo je saobraćajnu nesreću kod mesta Obrež, kada je na trenutak zaspao za volanom pa sleteo s puta i uradio u most. Karlična kost polomljena mu je na dva mesta.

foto: Stefan Jokić
foto: Stefan Jokić

Pčelar iz Kupinova oporavlja se na VMA.


- Ja sam kriv, sleteo sam sa puta jer sam ceo dan radio i uveče sam bio baš umoran i zvao me neki majstor iz Šapca da se vidimo. Ja sam otišao i kad sam se vraćao bio sam preumoran i umesto da stanem sa strane da odspavam... To je bio trenutak kad sam sklopio oči i kad sam otvorio vidim neka njiva, udario u ćupriju. Sam sam izašao iz auta. Sve okej, slomio sam karlicu, moram da mirujem tri nedelje, ne mora operacija... Jedino što moram da mirujem, imam taj teg, to mora da stoji. Kriv sam. Bogu hvala što sam živ, trebalo je da stanem da odmorim - rekao je Miki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by miki djuricic (@mikidjuricickupinovo) on

Zatim, bivši zadrugar otkrio je da je zvao bivšu devojku, te da je ona sve vreme uz njega. Kako napominje, iako nisu u vezi - u dobrim su odnosima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by miki djuricic (@mikidjuricickupinovo) on

- Ljudi su ti bili, zvao sam kuma, zvao sam bivšu devojku, sa kojom sam ostao prijatelj, ona je bila tu. Ja i moja bivša devojka smo kao brat i sestra. Ona je uvek tu za mene, ostali smo u jako dobrim odnosima - objasnio je on i dodao:

 

- Imam te neke zdravstvene probleme koje je trebalo da rešim i sad se ovo desilo, tako da, ne znam. Nemojte voziti kad ste umorini. Parkirajte se sa strane ili nešto - poručio je on svima nakon saobraćajke koja mu se dogodila.

 

 

makonda-tracker