može i bez skupih automobila

KAO SAV OBIČAN SVET: Lepa Brena u opuštenoj vožnji gradskim prevozom! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Roko Granata

09-05-2019 20:11h
Ne mogu da verujem koliko je ta žena velika. Pazi ima auto, možda i tri - četiri automobila, a vozi se autobusom. To može samo istinsa veličina, pa još i ako je platila kartu... ma carica. Duboko sam impresioniran, Uzgred, mislim da nije "prizemna" osoba, kako kaže novinar, nego jednostavna. sada očekujem da će da proda budzašto svoje automobile ili da ih ispoklanja u dobrotvorne svrhe, šta će joj.

Sladjana

09-05-2019 20:35h
Ja sam mnogo u prevozu, i ova njena slika je možda uslikana negde uEvropi, a ne u Bg.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: