Ivana Baltić i Aleksandar Sedlar: Srušena nadanja

0
Voditeljka televizije Pink Ivana Baltić pre šest meseci odselila se iz stana koji je do tada delila sa svojim izabranikom muzičarom Aleksandrom Sedlarom, ali su njih dvoje posle svega ostali dobri prijatelji.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Voditeljka televizije Pink i autorka emisije Ja to tako Ivana Baltić i njen bivši izabranik muzičar Aleksandar Sedlar upoznali su se i pre nego što su krenuli u osnovnu školu. Nakon odrastanja u istom kraju došlo je do dugogodišnjeg razdvajanja, da bi se sudbina poigrala njima i ponovo ih spojila pre četiri godine kroz ljubavni vrtlog.

Oživljavanje starih sećanja na period kad su se družili navelo ih je da se zaintrigiraju jedno za drugo, a zajednički trenuci ubrzo su rezultirali strasnom romansom. Činjenica da su se njihovi karakteri savršeno podudarili i da su pokazivali ista interesovanja, učinila je de ubrzo počnu da maštaju o zajedničkoj budućnosti. Posle pola godine poznanstva, njih dvoje su otpočeli i zajednički život, a njihovi prijatelji sve glasnije su šuškali kako ovaj par planira i da se venča. Međutim, uprkos ogromnoj želji da to i učine nikako nisu uspevali da odrede datum, jer su ih, kako je Ivana govorila, obaveze sve više obuzimale, što je rezultiralo i da njihov odnos izgubi na kvalitetu. Do svadbe nije došlo, a pre šest meseci definitivno su odlučili da se rastanu. Ipak, Ivana i Aleksandar nisu dozvolili da se poremeti njihov odnos koji je uprkos raskidu izgrađen isključivo na prijateljskoj bazi.

Dok je ljubav cvetala voditeljka Ivana Baltić često je svoji i Aleksandrov odnos opisivala kao veoma skladan.

- On je divan zato što uvek upamti šta mi se sviđa, a onda mi to kupi za neki značajan datum. Ponekad mi je smešno to kako se, kad ode na put, iako ga moda ne zanima, potrudi da mi kupi garderobu koju mu naručim.Inače, Sale me je osvojio iskrenošću, pažnjom i time što se nikada nije folirao. Odmah mi je jasno stavio do znanja da misli kako sam žena njegovog života, što se meni veoma dopalo.

makonda-tracker