Milica Marković i Ognjen Amidžić: Baksuzni broj sedam

1
Magazin Story donosi vam priču o najdramatičnijim razvodima i raskidima koji su potresli javnost u poslednje vreme.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Za voditelja televizije Pink Ognjena Amidžića (35) i njegovu bivšu suprugu, PR kompanije MTS Milicu Marković (33) mnogi su verovali da se nikada neće rastati, ali razlika između reči nikada i nekad je samo u jednom glasu. Iako su svi mislili da je po sredi nekakva neslana šala, kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da do pre godinu dana zaljubljeni par, kome su se svi divili i maštali o takvom odnosu, doneo odluku o razvodu. Tim postupkom upisali su se na dugu listu onih koji nisu uspeli da se  zajedničkim snagama izbore s presudnom sedmom godinom zajedničkog  života i razišli su se bez mnogo reči na tu temu.

Zaljubili su se 2002. godine na televiziji Pink i ubrzo su otpočeli romansu u koju su ulagali najnežnije emocije čitave tri i po godine.

- Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo – govorila je Milica.

Posle mnogobrojnih bezuspešnih pokušaja da veri svoju izabranicu, Milica se drznula i zaprosila Ognjena koji je odmah pristao i u prisustvu najuže rodbine i prijatelja venčali su se 24. juna u šabačkoj crkvi, a nekoliko dana kasnije mladenci su, u društvu tri stotine zvanica, proslavili i svoj građanski brak.

- Ja sam sebi još odavno utuvio u glavu kako bi trebalo da se oženim do tridesete godine i to sam ostvario. U tom momentu želeo sam venčanje, jer sam pronašao pravu osobu s kojom sam bio u vezi tri i po godine i to je bila prava odluka. Prepoznao sam da je Milica ta, takve stvari se prosto osete, ljubav je nemoguće objasniti, jednostavno se dogodi – objasnio je Ognjen neposredno nakon proslave druge godišnjice braka.

U skladnom zajedništvu proveli su četiri godine, a onda veoma tiho rastali.

Po pitanju kraha braka izdali su jedno saopštenje u kome su objasnili da im se ljubav ugasila, ali i da će zauvek ostati u prijateljskim odnosima. Nimalo se ne osvrćući na gradska šaputanja ostali su dosledni sebi i u medijima se tim povodom nikada više nisu oglašavali. Svako je nastavio svojim putem, Ognjen je otpočeo vezu sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom, dok nije poznato da li i Milica ima novog partnera.

makonda-tracker