vrlo smelo!

NIKOLA NEMEŠEVIĆ NEMEŠ PRIVUKAO JE PAŽNJU VEZOM SA UDATOM ŽENOM: Njihova ljubav doživela je KRAH, a danas zbog NIZA NEOBIČNIH I HRABRIH POTEZA cela zemlja priča o njemu! (VIDEO)

0

Dao je otkaz na potpuno nesvakidašnji način - uz trubače!

nikola nemešević nemeš
nikola nemešević nemešfoto: Dragan Kadić

Učesnik rijaliti šou-programa "Veliki brat", Nikola Nemešević Nemeš, došao je u centar pažnje javnosti vezom sa Marijanom Čvrljak, koja je tada bila udata.

 

Njih dvoje su se nakon rijalitija venčali, međutim, posle određenog vremena njihova ljubav doživela je krah. O ovom kontroverznom paru i njihovom turbulentnom odnosu dosta se pisalo, ali sada je Nemeš ponovo privukao pažnju, i to kada je u firmi u kojoj je do skoro radio dao otkaz.

 

On je to učinio uz trubače!

 

Naime, Nemeš je prvo snimio šta se dogodilo prethodni dan, gde je, prema njegovim tvrdnjama, vlasnica firme maltretirala kolege i njega. Ovo je bio njegov način da joj se osveti.

 

Nastavak i snimak na sledećoj strani...

nikola nemešević nemeš
nikola nemešević nemešfoto: Dragan Kadić

"Juče je vlasnica firme u kojoj radim bila neverovatno gruba prema mojim dragim kolegama i meni zbog jednog malog propusta koji smo imali i to nije izolovan slučaj. Ja bahatost ne tolerišem i neću da radim sa ljudima koji misle da, samo zato što nekoga plaćaju mogu da ga vređaju i ponižavaju, pa sam rešio da ovo više nije za mene i da ću od danas da se maksimalno posvetim muzici", a onda je pokazao natpis ispod duksa, na kome je stajalo "Dajem otkaz".

 

 

makonda-tracker