stil jedne princeze

MALA PRINCEZA ŠARLOT UVEK JE OBUČENA U ISTE HALJINICE: To je odluka njene majke Kejt Midlton, a za to je imala OVAJ RAZLOG! (FOTO)

1

Devojčicu skoro uvek možemo videti u haljinicama plave boje.

princeza šarlot
princeza šarlotfoto: Profimedia

Britanska princeza Šarlot napunila je pre nekoliko dana četiri godine, a tim povodom ponosna majka Kejt Midlton objavila je nove fotografije svoje mezimice.

 

Fotografije su uslikane u vrtu Kensingtonske palate, a malena princeza pozira odevena u haljnicu svetloplave boje sa cvetićima i belom kragnicom. Njen preslatki stajling je upotpunjen plavom mašnicom u kosi.

 

 

Kasnije je otkriveno da princeza nosi Betsy haljinicu koja košta 70 funti.

 

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste da je princeza Šarlot u javnosti uglavnom uslikana u sličnim modelima haljina nežnijih nijansi.

 

foto: Profimedia

 

Naime, na fotografijama od najranijih dana, malena Šarlot nosi haljine A kroja, kratkih rukava na kojima ima sašivenu elegantnu belu, takozvanu Petar Pan kragnu.


O njenom autfitu brine majka Kejt Midlton, koja vodi računa o svakom detalju.

 

 

Ali, da li ste se nekada zapitali zašto vojvotkinja od Kembridža uvek bira ovakve odevne kombinacije za svoju ćerku?

 

Saznajte odgovor na sledećoj strani...

foto: Profimedia

Stilistkinja slavnih Rošel Vajt za Femail je objasnila kako su se Kejt Midlton i princ Vilijam na ovu odluku opredelili kako bi izbegli spekulacije oko stajlinga s kojim se svakodnevno susreću članovi kraljevske porodice.

 

"Haljine koje bira Kejt za Šarlot su trendi, a istovremeno tradicionalne, ženstvene, zabavne i lepe", rekla je Vajt i dodala:

 

foto: Profimedia

"Iako su se vremena promenila kada govorimo o dečjoj modi, ovo je jedinstveno izdanje koje nikada neće izaći iz mode, već se s godinama dorađuje. Mislim da je Kejt svesna toga da ljudi pridaju veliku pažnju odeći u koju oblači Šarlot."

 

Ona smatra da Kejt time želi da pokaže da odevanjem svoje mezimice ne želi da roditelji prave modno ludilo jureći da kupe odeću u kojoj su videli Šarlot.

 

 

makonda-tracker