Nikolina Pišek i Kristijan Curavić: Raskid zbog preljube

0
Magazin Story donosi vam priču o najdramatičnijim razvodima i raskidima koji su potresli javnost u poslednje vreme.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Iako ništa nije davalo naznake da će ljubav između tridesetčetvorogodišnje voditeljke TV Nova Nikoline Pišek i svetskog rekordera u ronjenju na dah Kristijana Curavića doživeti krah, pokazalo se da tri i po godine veze nisu bile dovoljne za srećnu budućnost.

Razlog svađe i njihovog konačnog raskida je Nikolinina nekadašnja koleginica sa TV Nova, Žana Štrbac. Ova bivša go-go plesačica i voditeljka kviza Nova lova učestvovala je na Farmi zajedno sa Kristijanom Curavićem, a iako su u početku krili svoja osećanja, Nikolina je ubrzo otkrila da ju je dečko prevario.

- Vest me je zatekla potpuno nespremnu na odmoru, a dobila sam je iz izvora Kristijanove nove devojke. Budući da nikada nisam komunicirala ni sa jednom osobom iz tog kruga, proverila sam činjenice i dobila potvrdu svojih sumnji, kao i potvrdu tvrdnje te osobe da vezu održavaju već duže vreme. Kao što sam i nebrojeno puta do sada izjavila, preko izdaje voljene osobe nikada ne bih mogla da pređem, pogotovo od osobe sa kojom sam više od tri godine delila sve. Očito je da ja nisam bila prava osoba, a on je napokon našao nekoga ravnog sebi. Iskreno, nadam se da je sada srećniji i ja mu to od srca želim – rekla je šokirana Nikolina koja je krajem prošle godine otpočela romansu sa berlinskim biznismenom, srpskog porekla Matijom Ćorkovićem.

- Nikolina je najveća ljubav mog života. Za mene je ona najlepša žena na svetu i bio sam presrećan što je moja. Živeo sam i disao za nju i nije postojalo ništa drugo što mi je u životu trebalo više od nje –izjavio je Kristijan nakon što je prevario najpopularniju hrvatsku voditeljku.

makonda-tracker