Ana Vučelić i Sergej Trifunović: Misteriozni rastanak

0
Magazin Story donosi vam priču o najdramatičnijim razvodima i raskidima koji su potresli javnost u poslednje vreme.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Posle godinu dana veze, glumac Sergej Trifunović rastao se sa Anom Vučelić, a ova romansa bila je jedna od retkih koju je i javno priznavao.

Pored svojih sjajno odigranih rola u brojnim domaćim filmovima, zbog čega ga smatraju jednim od najuspešnijih glumaca srednje generacije, Sergej Trifunović (39) je i zahvaljujući činjenici da važi za jednog od najpoželjnijih neženja oduvek plenio pažnju medija. Ekscentrični umetnik nikada nije želeo da deli svoju intimu sa javnošću, pa su njegove navodne romanse sa mnogim srpskim poznatim i anonimnim lepoticama ostale nedorečene. Tako je pre godinu dana raskinuo vezu sa petnaest godina mlađom Anom Vučelić (24), ćerkom bivšeg visokog funkcionera Socijalističke partije Srbije, Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović. Ova veza bila je jedna od retkih koju je Sergej priznavao i često se na javnim dešavanjima pojavljivao u društvu svoje šarmantne izabranice, upoznao je njenu porodicu i ostvario drugarski odnos sa njenim bratom Banetom.



Uprkos razlici u godinama njih dvoje su proveli dvanaest meseci zajedno tokom kojih su uživali u svim čarima koje nova romansa može da donese. Prema rečima njihovih bliskih prijatelja, od kada su osetili leptiriće u stomaku slavni glumac i njegova lepa devojka, retko su se razdvajali i trudili su se da svaki trenutak provedu zajedno. Njih dvoje su svoja nežna osećanja neretko ispoljavali i po popularnim beogradskim kafićima, a svojim prijateljima pričali su o slatkoj zajedničkoj svakodnevici. Raskid je došao iznenada, a ni jedno ni drugo nikada nisu želei da otkriju zašto su se rastali.

- Ja nisam javna ličnost i zbog toga ne osećam nikakvu obavezu da delim svoju intimu sa medijima. Sergej i ja više nismo zajedno. Želim mu sve najbolje i verujem da će uspeti jer je veoma uporan dečko – kratko je prokomentarisala Ana.

makonda-tracker