Ana Nikolić: Razdvojenost je bila kobna za ljubav

0
Magazin Story donosi vam priču o najdramatičnijim razvodima i raskidima koji su potresli javnost u poslednje vreme.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Posle godinu i po dana nežnih osećanja, pevačica Ana Nikolić i biznismen Dalibor Matić otkrili su da je daljina ubila njihovu vezu i rešili su da se rastanu.

Uprkos tome što se neretko spekulisalo da razmišljaju o odlasku pred oltar, pop pevačica Ana Nikolić (32) i njen izabranik, švajcarski biznismen srpskog porekla Dalibor Matić (38) stavili su u junu prošle godine tačku na svoju jednoipogodišnju romansu. Samo nekoliko nedelja pre objavljivanja svog trećeg albuma Mafija kafe, atraktivna brineta odlučila je da raskine vezu.

- Iza nas je godinu i po dana lepe ljubavi koju ne bih prljala suvišnim izjavama. Krucijalni razlog našeg raskida jeste taj što je posle dugog odolevanja daljina ipak učinila svoje. Pošto volim da kroz život koračam bez ikakvih repova i tereta odlučila sam da Daliboru vratim rođendanski poklon – džip Audi Q7. Iskreno, ne želim da me neka materijalna stvar vezuje za prošlost. Ne želim da ga uvredim, jer znam da je taj poklon bio od srca, ali moji stavovi su ipak ovakvi – rekla je Ana koja se sa Daliborom prvi put pojavila na rođendanu magazina Story 2009. godine.

Iako su doneli odluku o konačnom rastanku, Anin bivši dečko Dalibor Matić otkrio je za naš časopis kako veruje u mogućnost da jednog dana obnovi vezu sa atraktivnom pevačicom.

- Da bih sprečio negativne insinuacije i tračeve zbog prirode posla moje sada već bivše devojke, moram da se oglasim. Razišli smo se na lep i civilizovan način. Iza nas je prelep period od godinu i po dana i sve što mogu da kažem je da su čudni putevi sudbine i oni će nam se možda nekad opet ukrstiti – bio je iskren Matić.

Međutim, do pomirenja nije došlo di danas, a Ana je nedavno priznala da je zaljubljena u svog bliskog prijatelja.

makonda-tracker