Sunčica Travica i Viktor Troicki: I poslednja nada je nestala

0
Magazin Story donosi vam priču o najdramatičnijim razvodima i raskidima koji su potresli javnost u poslednje vreme.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Iako su tokom dvoipogodišnje ljubavi više puta raskidali, manekenka Sunčica Travica i teniser Viktor Troicki u oktobru prošle godine definitivno su jedno drugom rekli zbogom.

Emotivna priča manekenke Sunčice Travice (25) i mladog tenisera Viktora Troickog (24) rodila se iz naizgled bezazlenih pogleda u Parizu 2008. godine gde je on igrao na teniskom turniru Rolan Garos a ona radila na Nedelji mode. Zgodna brineta postala je odmah preokupacija talentovanog tenisera koji je bio rešen da je osvoji. Već nakon mesec dana zabavljanja, shvatili su da se odlično slažu, a razdvojenost zbog brojnih poslovnih obaveza teško im je padala.

- U trenutku kada sam na Rolan Garosu, ugledao Sunčicu, sve je stalo. Njena pojava ostavila me je bez daha. Nikada ranije nisam osetio tako nešto, bila je to ljubav na prvi pogled, za koju do tada nisam verovao da je moguća. Ja se njoj nisam odmah svideo, ali bio sam uporan, trudio sam se mnogo oko nje pa sam uspeo da je osvojim – ispričao je Troicki tada za Story.


U Gradu svetlosti proslavljali su godišnjicu zabavljanja svakog 29. maja, ali početkom leta 2010. godine počele su prve spekulacije da je njihovoj romansi došao kraj, što su oboje odlučno demantovali za Story.

- Nismo se verili, ali sa našom ljubavi je sve u najboljem redu. Koliko može, Sunčica me prati na turnirima i za sada će ostati tako – rekao je Troicki u junu, a njegova voljena je dva meseca kasnije istakla da se ne uzbuđuje zbog spekulacija o njenoj navodnoj aferi sa sinom jednog imućnog srpskog biznismena.



- Muka mi je više od demantovanja da smo Viktor i ja raskinuli. Mnogi se bespravno mešaju u našu ljubav, a volela bih da nas zlobni ljudi ostave na miru – ispričala je Sunčica. Ipak, manekenka je tada navodno bez objašnjenja ostavila Viktora, a mladi teniser je danima molio da mu se vrati. Ljubav je nastavila da se održava na staklenim nogama, ali par je krajem septembra drugi put raskinuo, ponovo na Sunčicinu inicijativu. Iako su se svi nadali da će se njih dvoje pomiriti, manekenka je u oktobru konačno stavila tačku na dvoipogodišnju romansu sa Viktorom.

- Reći ću samo da smo Sunčica i ja u OK odnosima i nismo postali neprijatelji posle raskida – rekao je polovinom decembra Viktor za Story, dok je Sunčica navodno trenutno u vezi sa kolegom Vladimirom Vuksanovićem.

makonda-tracker