Ivana Đerisilo i Milorad Čavić: Bolni prekid strasne veze

1
Magazin Story donosi vam priču o najdramatičnijim razvodima i raskidima koji su potresli javnost u poslednje vreme.

Nakon nekoliko prekida, odbojkašica Ivana Đerisilo i plivač Milorad Čavić okončali su burnu romansu ispunjenu strasnom ljubavlju, ali i čestim svađama.

Početak 2011. Godine bio je koban i za vezu odbojkašice Ivane Đerisilo (27) i najuspešnijeg srpskog plivača Milorada Čavića (26). Posle dve i po godine romanse na daljinu, njih dvoje su početkom februara objavili da više nisu zajedno, ali i da se bez obzira na to njihovo prijateljstvo ničim ne može narušiti.

Tokom njihove veze, mnogo toga se spekulisalo o njihovom odnosu, između ostalog kako se Ivana razvela zbog markantnog sportiste, potom da ona i Milorad čekaju dete, a česte su bile i priče na temu neverstva oba partnera. Međutim, ono što niko ne može da im ospori svakako je strasna i turbulentna veza na koju su nekoliko puta stavljali tačke, ali su se onda iznova mirili i još više voleli.

Ljubav je počela tokom Olimpiskih igara koje su održane u Pekingu 2008. godine, ali su svoju vezu skoro pola godine uspeli da sačuvaju od medija. Na kraju su rešili da se držeći za ruke pojavljuju isključivo kada su uključeni u neki humanitarni projekat, ili tokom noćnih izlazaka. Poslednji period njihove ljubavi obeležilo je blagostanje, jer su njih dvoje nakon Miloradove operacije leđa u Americi konačno pronašli mir. Ipak, svega nekoliko dana kasnije objavili su kako više ne mogu da ostanu zajedno. Slavni plivač pojasnio je zbog čega je opstanak u njihovoj vezi ponekad bio neizdrživ.

- Trudili smo se koliko smo mogli, ali smo se jednostavno umorili od svega, a sa tim je i žar polako nestajao. Jednostavno, na kraju smo seli zajedno, pogledali celu situaciju i priznali jedno drugom da među nama nije više kao nekad. Bez svađe, zaključili smo da ne vredi boriti se za nešto što nije tu.

makonda-tracker