Marija Kilibarda i Ognjen Kajganić: Tihi razlaz

0
Magazin Story donosi vam priču o najdramatičnijim razvodima i raskidima koji su potresli javnost u poslednje vreme.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Šarmantna voditeljka Marija Kilibarda i rukometaš Ognjen Kajganić rastali su se iznenada posle tri godine veze bez velike pompe i ružnih izjava.

Baš kao što nikada nije bila rečita na temu svog privatnog života, voditeljka TV Prva Marija Kilibarda (30) bez velike pompe okončala je trogodišnju romansu sa rukometašem Ognjenom Kajaganićem (35). Premda se nekoliko puta pričalo da su se rastali, a poslednji put proteklog leta, njih dvoje doskora su negovali svoju ljubav na daljinu.

- Nas dvoje sada uživamo u životu. Smatram da imam pravog čoveka pored sebe i vrlo sam srećna zbog toga – ispričala je tada zgodna crnka za Story.

Od samog početka Marija je bila spremna da prati svog momka koji je zbog obaveza najčešće bio odsutan iz Beograda, pa je tako zbog njega tokom prve godine veze najčešće boravila u Ujedinjenim arapskim emiratima, a u poslednje vreme u Atini gde je Ognjen igrao rukomet.

Ipak, partneri su jedno drugom rekli zbogom daleko od očiju javnosti.

- Recimo da je ta priča bila zaista jako lepa, ali ne želim da pričam o detaljima. Nisam se oglašavala po tom pitanju i ne znam kada će doći trenutak da to uradim – kratko je rekla Marija za Story.rs.

makonda-tracker