Ana Ivanović: Posao ispred ljubavi

0
Magazin Story donosi vam priču o najdramatičnijim razvodima i raskidima koji su potresli javnost u poslednje vreme.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Teniserka Ana Ivanović prošle godine odlučila je da stavi tačku na ljubav sa golferom Adamom Skotom zbog koga je, kao se spekulisalo, dugo imala loše rezultate u profesionalnoj karijeri.

Nakon godinu i po dana zabavljanja naša poznata teniserka Ana Ivanović (22) i golfer Adam Skot (30) prekinuli su emotivnu vezu. Ana i Adam bili su u vezi od februara 2009. a upoznali su se nekoliko meseci pre toga na snimanju jedne reklame.

- Ana je pametna, mlada i uspešna devojka i drago mi je što imam takvu osobu pored sebe. Prošla godina mi je bila teška podjednako kao i njoj, ali smo zajedno uspeli da prođemo kroz sve neuspehe - kratko je prokomentarisao svoj odnos sa srpskom teniserkom Adam Skot za magazin Golf kada je i opisao da njih dvoje najviše vole da vreme provode u šetnji u surfingu.

I srpska teniserka je navodila da je upravo Adam taj koji joj daje snagu da se vrati u sam vrh tenisa. Ipak, uspesi su došli tek nakon što su raskinuli.

- Tačno je da Adam i ja nismo više zajedno, ali ne bih to više komentarisala – rekla je tada Ana, dok je Adam bio mnogo otvoreniji.

- Prošli smo kroz trnovit put naše romanse i više nismo zajedno. Došao je momenat da svako krene na svoju stranu. Lagao bih kada bih rekao da mi je lako. Tužan jesam, ali život ide dalje – objasnio je golfer.

makonda-tracker