Ivana Knežević i Marko Kon: Kraj pred samo venčanje

0
Magazin Story donosi vam priču o najdramatičnijim razvodima i raskidima koji su potresli javnost u poslednje vreme.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Kompozitor i producent Marko Kon i glumica Ivana Knežević rastali su se posle sedam godina veze, uprkos tome što su dugo planirali svadbu.

Kompozitor i producent Marko Kon (38) prošlog proleća prekinuo je emotivnu romansu sa glumicom Ivanom Knežević (36). Sedmogodišnju vezu prekinuli su tiho i bez pompe, a Ivana se odmah nakon razlaza ispelila iz stana koji do tada delila sa Markom. U aprilu 2010. godine kao razlog razlaza pominjan je nestanak ljubavi, dok su samo dva meseca kasnije mediji počeli da pišu da su Marko i Ivana prekinili strasnu romansu zbog glumca Ivana Bosiljčića, sa kojim se umetnica navodno zbližila tokom zajedničkog rada na predstavi Gloria. Kon je ubrzo demantovao ovakve glasine, rekavši da su Bosiljčić i on prijatelji prijatelji već godinama. Inače, Ivana i Marko su pre dve godine planirali venčanje u Las Vegasu, ali su odustali od te ideje.

- Sedmogodišnja veza sa njom divan je period mog života, sa još divnijom osobom. Nismo više zajedno, ali to ne znači da mislim bilo šta loše o Ivani. Nisam tvrdo protiv pomirenja, a ni ne gajim nikakve nade da će se to desiti – rekao je tada Kon.

makonda-tracker