Kristina Kovač i Igor Perović: Razvod bez suza

0
Magazin Story donosi vam priču o najdramatičnijim razvodima i raskidima koji su potresli javnost u poslednje vreme.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Posle sedam godina braka tokom kojeg su dobili i ćerkicu Taru, pevačica Kristina Kovač i muzičar Igor Perović doneli su odluku da stave tačku na zajednički život

Pop pevačicu Kristinu Kovač i nekadašnjeg član grupe Plejboj Igora Perovića spojila je zajednička strast prema muzici, tako da su se posle šest godina zabavljanja venčali 13. juna 2003. godine, a intimno slavlje upriličeno je u klubu Koling.

- Naše venčanje je bilo romantično. Bio je to čin komim smo svetu rekli das mo izabrali jendo drugo. Prvi dan braka bio nam je jedan od najlepših u životu, osetila sam se blesavo odraslom – rekla je Kristina za Story, a dok je Igor priznao da su trebali i ranije da stanu na ludi kamen.

- Možda sam dozvolio da prođe neka godina više nego što je bilo potrebno da je zaprosim i zato bih svakom muškarcu savetovao da ne treba da ima otpor prema braku.


Ovaj muzički dvojac bio je rado viđen na važnim gradskim dešavanjima, a crnokosa pevačica i kompozitorka je posle višegodišnje pauze uz moralnu podršku supruga 2007. godine izdala i prvi solo album U nebranom grožđu koji je naprečac osvojio srca publike. Sreću zbog poslovnog uspeha upotpunila je vest da će se poznati par ostvariti u ulozi roditelja, tako da je kao kruna njihove velike ljubavi u julu 2008. godine došla i ćerkica Tara koja je svoje roditelje učinila neizmerno ponosnim. Iako nikada nije volela da priča mnogo o svom privatnom životu, talentovana Kristina nije mogla da sakrije svoju sreću pa je sa zadovoljstvom govorila o svojoj mezimici koju je zavolela čim ju je osetila u stomaku.

Iako ništa nije naslućivalo da sa njihovim brakom nešto nije u redu, jer su važili za skladan par čiji je odnos ispunjen razumevanjem i ljubavlju, Kristina i Igor su posle sedam godina braka doneli odluku da se razvedu početkom 2010. godine. Popularna umetnica se u naručju sa njihovom dvoipogodišnjom ćerkicom Tarom odselila iz zajedničkog doma, a njen bivši životni saputnik nastavio je da svakodnevno viđa svoju naslednicu i nakon što su u februaru iste godine i sudski stavili tačku na svoju vezu. O razlozima razvoda jednog od nekada najzaljubljenijih parova na javnoj sceni nije bilo čak ni medijskih spekulacija, a bivši supružnici ostali su dosledni svom stavu da ne govore o svojoj intimi.

- Moj posao i moja muzika jedini su razlozi zbog kojih se uopšte i pojavljujem u medijima. Nadam se da ćete razumeti da moja politika čuvanja privatnog života od javnosti važi u svakom slučaju, pa i u ovom - rekla je tada Kristina Kovač za Story koja je početkom leta 2010. godine otpočela novu uzbudljivu romansu sa Danijelom Brakusom, mlađim bratom voditelja radija B92 Igora Brakusa.

makonda-tracker