Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović: Ljubav nije odolela izazovima

3
Magazin Story donosi vam priču o najdramatičnijim razvodima i raskidima koji su potresli javnost u poslednje vreme.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Nakon šest i po godina neizmerne ljubavi i skladnog braka, pop pevačica Nataša Bekvalac i nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović odlučili su da se raziđu u februaru ove godine, a njihov brak je i zvanično okončan 28. aprila.

Iako su mediji već godinama unazad spekulisali o njihovom rastanku, popularna pevačica Nataša Bekvalac (30) i Danilo Ikodinović (34), šest i po godina uspešno su odolevali svim izazovima. Kruna njihove ljubavi bila je njihova ćerkica Hana koja je na svet došla 17. marta 2007. godine, koja im je jedina ulepšavala živote kada je na Vidovdan 2008. godine njihovu idilu narušila Danilova saobraćajna nesreća u kojoj je on teško povređen.



Kada je on nakon osmonedeljnog lečenja krenuo na kućni oporavak u društvu voljene žene i njihove naslednice, činilo se da ništa ne može da naruši želju da ostare jedno pored drugog.



Međutim, usledile su spekulacije o tome da je Nataša neverna svom dragom, a najviše bure podigle su glasine kako održava tajnu vezu sa teniserom Novakom Đokovićem, a ubrzo i da se viđa sa biznismenom Miodragom Kostićem Koletom.

Iako je izgledalo da ih ove glasine ne potresaju, Nataša se iznenada u februaru na ličnom Facebook profilu obratila svojim fanovima:

- Upravo prolazim kroz najtužnije dane u svom životu. Doživljavam svoj najveći životni poraz i neuspreh. Budite uz mene, trebate mi! Volim vas!!! Nikada nije onako kako izgleda… Neću vam više pisati, potpuno sam slomljena. Niti ga volim, niti ga mrzim, sad ga samo vidim pravim očima. Dišem za svoju ćerkicu, za svoju porodicu, a vi ste deo nje – napisala je Nataša, a ubrzo objavila i da se razvodi, kako se govorilo zbog Danilove prevare sa Milicom Dražin.

Bivši sportista demantovao je da je za krah braka kriva njihova preljuba, što je ubrzo i Nataša potvrdila, zaplakavši pred milionskim auditorijumom u emisiji Ami G Show. Ipak, ubrzo su usledile njihove svađe i razmirice koje su besomučno punile stranice domaće štampe, a posle dva meseca okončane su sporazumnim razvodom 28. aprila.


Danilo je u međuvremenu otpočeo romansu sa Novosađankom Tanjom Vračarić, a Nataša je utehu pronašla kod novog dečka, rukometaša Ljube Jovanovića.

makonda-tracker