IZA REŠETAKA

ZAVRŠIO U ISTRAŽNOM ZATVORU: Sloba Vasić uhapšen zbog toga što je pretukao devojku i protiv njega će biti podneta KRIVIČNA prijava za nasilje u porodici

3

Za nasilje ne postoji opravdanje

foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Novosadska policija uhapsila je pevača Slobodana Slobu Vasića i po nalogu tužilaštva mu odredila zadržavanje do 48 sati, zbog sum je da je izvršio nasilje u porodici, nakon što je 1. maja izudarao svoju devojku, u čiji se stan nedavno uselio.

 

Iako je policija protiv Zvezde Granda najpre podnela prekršajnu prijavu, u slučaj se uključilo novosadsko tužilaštvo koje je naložilo da pevač bude uhapšen.

 

Podsetimo, drama u Novom Sadu odigrala se kada se Vasić sa devojkom, njenim bratom i njegovom partnerkom vratio u stan iz restorana gde su bili na večeri. Nakon što je brat Đ. J. krenuo svojoj kući, Vasić je nasrnuo na svoju devojku, koja je počela da zapomaže i doziva brata u pomoć. Mladić se vrati u stan i pozvao policiju, a pevač je potom pobegao.

 

foto: aleksandar jovanović, printscreen

 

Iskaz u policiji

 

- Protiv pevača je najpre podneta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda svađom i tučom, ali je on pozvan da se u subotu javi policiji. Osim Vasića, izjavu je dala i njegova devojka, koja je ispričala da ju je sporne večeri pevač tukao. Posle saslušanja, odlučeno je da protiv Slobodana bude podneta krivična prijava za nasilje u porodici, pa mu je određeno zadržavanje do 48 sati - priča sagovornik i dodaje:

 

 

- Očekuje se da će Vasić danas biti izveden pred zamenika osnovnog tužioca, gde će dati iskaz nakon koga će se odlučiti o daljem toku postupka. Inače, u prvoj izjavi koju je spornog dana dao policiji, Vasić je optuživao devojku i njenog brata da su ga tukli, dok su oni tvrdili suprotno - dodao je izvor Kurira.

 

Više detalja o ovom nemilom događaju, saznajte u nastavku...

 

makonda-tracker