tuga

TRAGEDIJA NA BALIJU: Poznati DI-DŽEJ podlegao povredama, pokušavajući da spase prijateljicu!

0

Svi su u šoku!

foto: Printscreen Instagram
foto: Printscreen Instagram

Di-džej Adam Skaj zadobio fatalne povrede pokušavajući da pomogne svojoj saradnici sa kojom je bio na privatnoj žurki na Baliju.

 

Policija je uverena da je australijski di-džej Adam Skaj preminuo u luksuznom rizortu na Baliju pokušavajući da pomogne saradnici koja je pala sa terase na privatnoj žurki, a tada je zadobio strašne povrede kojima je podlegao.

 

Adam Nit - čije umetničko ime je Adam Skaj - pronađen je u beživotnom stanju u bazenu punom krvi oko 10 časova u subotu, 4. maja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJ Adam Sky (@adamskyofficial) on

 

Di-džej iz Melburna odseo je u skupocenoj vili sa dvoje ljudi, a prema rečima očevica njegova saradnica, Ruskinja Zoja Lukiančeva, okliznula se sa terase i pala četiri metra dalje od bazena na kojem je bila privatna žurka, te slomila nogu.

 

Detektivi su uvereni da je Nit žurio u susedno dvorište kako bi joj pomogao, a tom prilikom je "prošao" kroz staklo na vratima da bi ušao u kuću, te je zadobio brojne posekotine na ruci zbog kojih je iskrvario na smrt.

Policija je navela da je alkohol bio umešan.

 

Zaposleni u rizortu šokirani su vešću, a svi tvrde da je bio izuzetno ljubazan prema njima. Adam je nedavno bio u Singapuru, a prošle godine se našao na trećem mestu liste najboljih di-džejeva u Aziji.

 

Ovim tragičnim povodom oglasila se i porodica preminulog di džeja na njegovom Instagram profilu pa potvrdila tragičnu vest.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJ Adam Sky (@adamskyofficial) on

 

 

 

makonda-tracker