Anabela Đogani i Mladen Radulović: Buran krah romanse

4
. Magazin Story donosi vam priču o najdramatičnijim razvodima i raskidima koji su potresli javnost u poslednje vreme.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Strasnu ljubav koja je počela pred kamerama, pevačica Anabela Bukva i bivši maneken Mladen Radulović krunisali su veridbom posle samo pet meseci, ali početkom 2011. godine ipak su odlučili da se konačno rastanu.

Romansa između ukućana rijaliti šou-programa VIP Veliki brat 2010. godine, pevačice Anabele Bukva (36) i manekena i menadžera Mladena Radulovića (27) rodila se pred kamerama, a iako su joj mnogi predviđali kraj čim se i šou okonča, dogodilo se suprotno. Susret sa realnošću nije im doneo i surovo otrežnjenje, već nesvakidašnju ljubav kojoj nisu mogli da se odupru, a nisu ni želeli da je sputavaju.

- Ova veza jeste drugačija, potpuno sam joj posvećen i ne bih mogao da je poredim ni s jednom drugom. Spreman sam da uradim sve što je u mojoj moć da to potraje. Mislim da smo jako kompatibilni i da zajedno dobro funkcionišemo, što je sjajna baza za dalju nadogradnju – pričao je Mladen na pitanje da li je spreman da bude u Anabelinoj senci kao što je svojevremeno bio iza bivše devojke folk pevačice Seke Aleksić.

Nakon samo pet meseci zabavljanja Mladen je zaprosio svoju dragu, a najavljivano venčanje u nekoliko navrata su otkazivali. Tako su u julu prošle godine konačno rekli da je za brak još uvek rano.

- Mladen me osvaja manirima pravog muškarca. Imala sam priliku da u životu sretnem svakakve mladiće, od onih koji imaju novac i moć, do onih kojima je osnovni kvalitet lepo vaspitanje. Kada muškarac ume da pokloni ružu bez povoda, poljubi ruku pred izlazak, u čelo pred spavanje, ali i da zaštiti voljenu ženu kada je potrebno, onda je on za mene idealan. A Mladen sve ovo ume – govorila je pevačica u ekskluzivnom intervjuu za magazin Story prošlog leta.

Posle jedanaest meseci strasne romanse, lepa pevačica i njen verenik početkom 2011. godine doneli su odluku da se rastanu. Iako su donedavno kovali planove o zajedničkoj budućnosti, šarmantna brineta i njen bivši partner uvideli su da su emocije među njima izbledele pa je rastanak bio jedini mogući ishod u tom trenutku. Uprkos tome što je trenutno sama, Anabela se ne predaje patnji i sa vedrinom posmatra svaki novi dan.

- Kao odrasla osoba i majka dvoje dece, odavno sam naučila da se nosim kako sa dobrim, tako i sa lošim momentima u svom životu. Na neke stvari jednostavno ne možemo da utičemo, pa se i ja mirim sa neminovnim osećanjima koja nam je donelo vreme. Sama jesam, ali ne i tužna i očajna jer mi ljubav i osmesi mojih devojčica Lune i Nine svaki dan iznova govore kako ne smem ni da pomislim da budem nesrećna – rekla je pevačica posle raskida.

I, premda se spekuliše da Mladen na sve načine pokušava da se pomiri sa svojom bivšom dragom, do toga još uvek nije došlo.

makonda-tracker